GOED NIEUWS: OMGEVINGSVERGUNNING IS AFGEGEVEN & BIJNA 70% VERKOCHT

GOED NIEUWS: OMGEVINGSVERGUNNING IS AFGEGEVEN & BIJNA 70% VERKOCHT

OMGEVINGSVERGUNNING IS AFGEGEVEN
We zijn erg blij dat we kunnen mededelen dat de omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen is afgegeven. Dit is een belangrijke mijlpaal, aangezien we hierdoor steeds dichter bij het moment komen om de opschortende voorwaarden te laten vervallen en definitief te starten met de bouw van de woningen.

BIJNA 70% VERKOCHT
Verder zijn we ook verheugd met alle belangstelling voor ons nieuwbouwplan. Met trots kunnen we ook mededelen dat bijna 70% van de woningen onder voorbehoud is verkocht. Ben je nog op zoek naar een woning, kijk dan snel op de kavelkaart op de website voor de actuele beschikbaarheid of neem direct contact op met Viavesta Makelaars. Telefonisch bereikbaar via 0182 - 511 283 of per mail via nieuwbouw@viavesta.nl.

PROGNOSE START BOUW
Indien alles volgens planning verloopt, verwachten we medio zomer 2023 te kunnen starten met de bouw. Dit is onder andere nog afhankelijk van de voorbelasting die momenteel op de locatie ligt en de nutspartijen die de nodige kabels en leidingen in het gebied moeten aanleggen.

KERSTVAKANTIE
Met de kerstvakantie in het vooruitzicht informeren wij je graag over onze bereikbaarheid. Van maandag 26 december 2022 tot en met 6 januari 2023 (week 52 en 1) gaat bij ons de deur even op slot en gaan de meeste van ons genieten van vakantie. Hopelijk jij ook! Maandag 9 januari 2023 zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor je klaar! Eventuele vragen kun je stellen aan Viavesta makelaars. 

Fijne feestdagen en een gezond 2023!

31583_-_Ext_01_-_Winter-small