HET IS TIJD VOOR EEN UPDATE

HET IS TIJD VOOR EEN UPDATE

In dit nieuwsbericht informeren we u over de laatste ontwikkelingen rondom het plan Livingstone Park en blikken we alvast vooruit op het komend jaar. 

'WIJ SLOPEN NIET, WIJ OOGSTEN'
Het voormalig verpleeghuis staat op dit moment leeg. De voorbereidingen voor het ontmantelen van het gebouw zijn in volle gang. De sloopmelding voor de ontmanteling van het huidige gebouw is goedgekeurd, dit brengt de realisatie van het nieuwe woongebied Livingstone Park weer een stapje dichterbij. 
Het gebouw zal in het eerste kwartaal van 2022 door New Horizon Urban Mining ontmanteld worden met als doel zoveel mogelijk materialen te oogsten voor hergebruik.

START GROND VOORBELASTEN
In de tussentijd dat het pand wordt ontmanteld, wordt de volgende fase voorbereid. Dit is het aanbrengen van voorbelasting. De verwachting is dat het zand medio mei 2022 wordt aangebracht en dit zal ongeveer 9 maanden blijven liggen.

START VOORBEREIDING VERKOOP
In de afgelopen maanden heeft het projectteam niet stil gezeten, er is achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van het plangebied Livingstone Park. Op dit moment worden de stukken uitgewerkt voor de aanvraag van de omgevingsvergunning om vervolgens de verkoopstukken te kunnen opstellen. Zoals het er nu naar uitziet verwachten wij met Livingstone Park in het tweede kwartaal van 2022 in verkoop te gaan.

KERSTVAKANTIE
Met de kerstvakantie in het vooruitzicht informeren wij u graag over onze bereikbaarheid. Van maandag 27 december 2021 (week 52) tot en met 7 januari 2022 (week 1) is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 10 januari 2022 zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar!

Om alvast in de kerststemming te komen en als bedankje voor uw interesse in project Livingstone Park delen we hierbij met trots alvast een eerste beeld van de woningen. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond 2022! Tot in het nieuwe jaar!

Ext_01_-_Winter