LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING

Voor de nog beschikbare vrijstaande woningen bieden wij de mogelijkheid om deze levensloopbestendig te maken. Een levensloopbestendige woning is voorbereid op de toekomst en geschikt voor verschillende levensfases. De vrijstaande woningen hebben een ruime begane grond en dit biedt de mogelijkheid om hier een badkamer en slaapkamer te maken.

Op de plattegrond is de vrijstaande woning bouwnummer 41 met de levensloopbestendige uitwerking afgebeeld. Op de begane grond zal een extra badkamer en slaapkamer worden gerealiseerd. Door de bering te verkleinen en de warmtepomp en boiler naar zolder te verplaatsen wordt ruimte gecreëerd voor een extra badkamer. Door de keuken wat op te schuiven naar de woonkamer ontstaat ruimte voor een extra slaapkamer op de begane grond.

Geïnteresseerd geraakt in de levensloopbestendige mogelijkheid voor bouwnummer 41 of benieuwd naar de mogelijkheden voor de andere nog te koop staande vrijstaande woningen? Viavesta makelaars geeft u graag meer informatie of plannen een gesprek in om al uw woonwensen te bespreken.