SNEAKPREVIEW: TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

SNEAKPREVIEW: TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

FILMPJE VAN DE LOCATIE
Mocht je nog niet op de locatie zijn geweest en wil je weten hoe de omgeving er nu uit ziet? We hebben een leuk filmpje gemaakt voor je. Klik op de onderstaande afbeelding of bekijk hier de dronevideo van het project!

LSP - dronefilmpje

UPDATE SLOOPWERKZAAMHEDEN
Sinds dit jaar is er een boel werk verzet op de locatie. In het vorig nieuwsbericht van 3 maart jl. hebben we aangekondigd dat het circulair oogsten van het voormalig verpleeghuis Bloemendaal gestart is. Momenteel zijn de sloopwerkzaamheden nog in volle gang! New Horizon is druk bezig met het zorgvuldig scheiden van sloopafval, zodat de grondstoffen elders hergebruikt kunnen worden. Zo is het project Livingstone Park circulair bezig en dragen we bij aan een gezondere wereld!

In de tussentijd wordt de volgende fase voorbereid. Dit is het aanbrengen van voorbelasting. De verwachting is dat het zand medio mei 2022 wordt aangebracht en dit zal ongeveer 9 maanden blijven liggen.

LSP - ontmanteling

Fotobijschrift: sloopwerkzaamheden in volle gang! 

WAAROM WONEN IN LIVINGSTONE PARK?
In aanloop naar de start verkoop geven we in ieder nieuwsbericht de bijzondere aspecten van één van onze woningen aan. In dit nieuwsbericht zullen we starten met een sneakpreview van onze twee-onder-één-kapwoningen.

MAAK KENNIS MET ONZE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
In het plan worden 10 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd en voorzien van parkeren op eigen terrein. Per bouwblok wisselt de kleur van gevelsteen waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Sommige gevels worden voorzien van een geïntegreerde vleermuiskast. In het ontwerp van onze twee-onder-één-kapwoningen hebben wij er naar gestreefd om een plattegrond te maken die flexibel in te delen is. Met een beukmaat van 5,7 meter, een aangebouwde ongeïsoleerde berging, 3 slaapkamers en een zolderverdieping met diverse indelingsmogelijkheden met recht een ruime tweekapper te noemen! Deze woningen zijn dan ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust, comfort en veel ruimte.

Om jullie niet langer in spanning te houden presenteren wij hierbij de impressie van de twee-onder-één-kapwoningen.

31583_-_Ext_04-small

EVEN VOORSTELLEN: DE MAKELAARS
''Viavesta is al meer dan 20 jaar actief in en rondom Gouda. Door alle aan- en verkopen in zowel bestaande bouw als de nieuwbouw is er een groot en divers netwerk ontstaan. De liefde voor woningen zit diep bij onze makelaars. Ons team is een combinatie van jarenlange ervaring met een frisse kijk op de markt. Hierdoor kunnen wij doortastend te werken gaan. We luisteren naar uw wensen, om vervolgens mee te kunnen denken zodat we op een betrouwbare en deskundige wijze u kunnen adviseren. Iedere dag is een uitdaging! Verschillende typen woningen en verschillende soorten mensen is wat ons werk leuk maakt. We kijken er naar uit om weer leuke gesprekken te voeren met enthousiaste nieuwbouw kopers!

Voor vragen over Livingstone Park staan onze makelaars: Karin, Eva en Jojanneke altijd voor je klaar!''

Viavesta
Fotobijschrift: v.l.n.r.:  Karin Kootstra - van der Werf, Eva Breugelmans en Jojanneke van Spengen - de Kramer
PLANNING
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het plan. Wij zijn inmiddels gestart met het vervaardigen van de verkoopinformatie zoals onder andere de verkooptekeningen, optielijsten en verkoopbrochure. De verkoop start naar verwachting rond de zomer, waarna in de eerste helft van 2023 gestart kan worden met de bouw. In de nog te volgen nieuwsberichten zullen wij ernaar streven om je steeds concreter te informeren over de planning. Mochten er ontwikkelingen zijn in de planning, houden we je daarover op de hoogte via de digitale nieuwsbrief. Naast de voortgang zullen wij ook in deze nieuwsbrief nadere informatie over het plan en leuke weetjes met je delen. Meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!