SNEAKPREVIEW: VRIJSTAANDE WONINGEN

SNEAKPREVIEW: VRIJSTAANDE WONINGEN

WAAROM WONEN IN LIVINGSTONE PARK?
In aanloop naar de start verkoop geven wij in iedere nieuwsbericht de bijzondere aspecten van één van onze woningtypes aan. In dit nieuwsbericht geven we een sneakpreview van onze vrijstaande woningen.

VRIJSTAAND WONEN AAN HET WATER!
In Livingstone Park komen 10 statige vrijstaande woningen op een prachtige plek langs het water. De vrijstaande woningen variëren in grootte (woonoppervlakte vanaf ca. 185 m) en architectonische uitstraling. Het landelijke karakter van de Bloemendaalseweg was de inspiratiebron van het ontwerp van de vrijstaande woningen. Alle woningen hebben een opvallende dwarskap met riante overstekken. Twee woningen worden uitgevoerd met een luxe rieten kap en wit keimwerk. Overige acht woningen worden uitgevoerd met een pannendak en rood metselwerk. Door het toepassen van afwisselende goot- en nokhoogtes, het gebruik van houten geveldelen in combinatie met het metselwerk heeft iedere woning een eigen uitstraling. Dit zorgt tevens voor een gevarieerd straatbeeld. Vergeleken met de rijwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen, kennen de vrijstaande woningen meer variatie in architectuur waardoor deze goed aansluiten bij de bestaande woningen langs de Bloemendaalseweg en het landelijke karakter van dit historische lint.

 31583_-_Ext_09-small

De vrijstaande woningen zijn luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Deze woningen voorzien je werkelijk van alle gemakken, zoals een oprit met ruimte voor twee auto’s en een grote tuin rondom, welke te bereiken is via openslaande deuren in de achtergevel. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. De begane grond heeft tevens een flexibele indeling en een aangebouwde berging. En met 4 slaapkamers, een complete badkamer, separaat toilet en een ruime zolder met de mogelijkheid voor extra kamer(s), bieden de vrijstaande woningen je alle ruimte om te genieten van het goede leven.

In de onderstaande afbeelding is de vrijstaande woning met een rieten kap weergegeven. 

 31583_-_Ext_02-small