SNEAKPREVIEW: Vrijstaande woningen

SNEAKPREVIEW: Vrijstaande woningen

Waarom wonen in Livingstone Park?
In aanloop naar de start verkoop geven wij in iedere nieuwsbericht de bijzondere aspecten van één van onze woningtypes aan. In dit nieuwsbericht geven we een sneakpreview van onze vrijstaande woningen.

Vrijstaand wonen aan het water!
In Livingstone Park komen 10 statige vrijstaande woningen op een prachtige plek langs het water. De vrijstaande woningen variëren in grootte (woonoppervlakte vanaf ca. 185 m2 ) en architectonische uitstraling. Het landelijke karakter van de Bloemendaalseweg was de inspiratiebron van het ontwerp van de vrijstaande woningen. Alle woningen hebben een opvallende dwarskap met riante overstekken. Twee woningen worden uitgevoerd met een luxe rieten kap en wit keimwerk. Overige acht woningen worden uitgevoerd met een pannendak en rood metselwerk. Door het toepassen van afwisselende goot- en nokhoogtes, het gebruik van houten geveldelen in combinatie met het metselwerk heeft iedere woning een eigen uitstraling. Dit zorgt tevens voor een gevarieerd straatbeeld. Vergeleken met de rijwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen, kennen de vrijstaande woningen meer variatie in architectuur waardoor deze goed aansluiten bij de bestaande woningen langs de Bloemendaalseweg en het landelijke karakter van dit historische lint.

 31583_-_Ext_09-small

De vrijstaande woningen zijn luxe, ruim en heerlijk om in te wonen. Deze woningen voorzien je werkelijk van alle gemakken, zoals een oprit met ruimte voor twee auto’s en een grote tuin rondom, welke te bereiken is via openslaande deuren in de achtergevel. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. De begane grond heeft tevens een flexibele indeling en een aangebouwde berging. En met 4 slaapkamers, een complete badkamer, separaat toilet en een ruime zolder met de mogelijkheid voor extra kamer(s), bieden de vrijstaande woningen je alle ruimte om te genieten van het goede leven.

In de onderstaande afbeelding is de vrijstaande woning met een rieten kap weergegeven. 

 31583_-_Ext_02-small

Planning
Op dit moment is de voorbereiding voor de verkoop in volle gang. De verkoop start naar verwachting rond de zomer, waarna in de eerste helft van 2023 gestart kan worden met de bouw. Mochten er ontwikkelingen zijn in de planning, houden we je daarvan op de hoogte via deze nieuwsbrief. In de nog te volgen nieuwsbrieven zullen wij ernaar streven om je steeds concreter te informeren over de planning.

Tips van het verkoopteam

  1. Zorg ervoor dat je vroegtijdig inzicht krijgt in je financiële mogelijkheden. Als je vragen hebt over de financiële mogelijkheden neem dan contact op met de makelaars van Viavesta
  2. Breng je woonwensen in kaart, zoals aantal kamers, woonoppervlakte of optionele mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker een keuze kunt maken. De makelaar zal deze opties uiteraard met je bespreken.
  3. Schrijf je snel in voor jouw droomwoning in Livingstone Park (de inschrijfdatum wordt later bekend gemaakt).
  4. Stel vroegtijdig al een vragenlijst op die je kunt bespreken met de makelaar.
  5. Ben je straks één van de gelukkige bewoners van Livingstone Park, dan zal je een koop- en aannemingsovereenkomst tekenen. Zorg ervoor dat je de financiële aspecten afgerond hebt.