START VERKOOP 30 JUNI 2022!

START VERKOOP 30 JUNI 2022!
Het moment is bijna aangebroken, de verkoop van de 41 woningen van het Livingstone Park gaat van start op 30 juni 2022! De verkoop trappen wij af met een MEET & GREET bij Keck. (Stationsplein 1e te Gouda). Tijdens dit event worden de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. Tevens staat het verkoopteam voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot jouw favoriete woning(en)! Via de website kun je aanmelden voor een tijdslot (16:00u-18:00u of 19:00u-21:00u) voor de Meet & Greet. Ben jij de 30e ook bij? Meld je dan hier aan! 
Kort hierna worden de verkoopdocumenten online gepubliceerd op de website van Livingstone Park. 
REGEL EEN FINANCIËLE CHECK!
Wil je in aanmerking komen en je kansen vergroten voor de toewijzing van een woning in Livingstone Park? Dan ontvangen we graag bij de inschrijving de financiële check. Inschrijfformulieren waarbij een financiële check ontbreekt, zullen in de eerste toewijzingsronde niet worden meegenomen en worden automatisch op de reservelijst geplaatst.

WAT HOUDT EEN FINANCIËLE CHECK IN?
Een financiële check is een gewaarmerkte brief op basis van een oriëntatiegesprek bij een financieel adviseur, hypotheekverstrekker of bank. In deze brief moet duidelijk naar voren komen dat jouw financieel adviseur jouw/jullie inkomen en eventuele vermogen heeft gecheckt. De financiële check moet tevens voorzien zijn van een stempel en paraaf van de betreffende financieel adviseur, bank of hypotheekverstrekker. Na afronding van het project verwijderen wij deze gegevens. 

Ooms Financieel Adviseurs (hierna genoemd: Ooms) is als financieel adviseur betrokken bij Livingstone Park. Bij Ooms kun je geheel vrijblijvend je maximale financiering laten berekenen. Als je met Ooms in gesprek wilt mail dan naar nieuwbouw@viavesta.nl. Maar je bent ook vrij om een eigen financieel adviseur, hypotheekverstrekker of bank te kiezen voor de financiële check.

Download hier het formulier en laat deze verklaring invullen door een financieel adviseur, hypotheekverstrekker of bank.
VIAVESTA MAKELAARS
Het team van Viavesta Makelaars is beschikbaar voor een waardebepaling om de overwaarde van je huidige koopwoning vast te stellen. Mail naar nieuwbouw@viavesta.nl en zij plannen een afspraak met je in. 
PLANNING
Op dit moment is de voorbereiding voor de verkoop in volle gang. Mochten er ontwikkelingen zijn in de planning, houden we je daarvan op de hoogte via deze nieuwsbrief. In de volgende nieuwsbrief zullen wij je meer informeren over het verkoopproces.